Sponsoren

HoofdSponsor

Website

Website

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak bent u bij ons aan het juiste adres voor een duurzaam zonnepanelensysteem. Hierbij is ons uitgangspunt een hoog rendement en een kwalitatief hoogstaande installatie. Hierdoor bent u ook in de toekomst verzekerd van de hoogste opbrengsten.

 • Contactgegevens:Bezoekadres
  SolarNoord
  Steenhouwer 22
  9502 ET Stadskanaal
  Contact
  0599 – 650 123
  0599 – 651 235
  info@solarnoord.nlSolar Noord website

Subsponsor

Website

Website

Banden en APK centrum Jan Luikens is een zeer veelzijdig bedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van alle voertuigen, groot en klein. Doordat wij beschikken over een aantal drive-through werkplekken, een inrijhoogte van 4,5 meter en enkele zware bruggen, kan ieder voertuig bij ons terecht.service en onderhoud voor een betrouwbare after-sales.

 • Contactgegevens:Jan Luikens Stadskanaal
  Stelmaker 20
  9502 KA Stadskanaal
  Telefoon: 0599-611207
  Email: info@luikensbanden.nlJan Luikens website

Subsponsor

Website

Website

Johan van Beilen is ruim 19 jaar actief in het makelaarsvak en sinds 1996 beëdigd NVM makelaar en voor de start van zijn eigen kantoor jarenlang werkzaam geweest als kantoorleider van een toonaangevend NVM makelaarskantoor in Stadskanaal.

Gedreven en actieve marktbenadering en werkwijze met aandacht voor u en uw te kopen of verkopen woning. Het kantoor heeft aandacht voor al uw vragen of opmerkingen. Voor onze klanten nemen wij graag meer dan de gebruikelijke tijd en dat kan ook op afspraak ‘s avond of op zaterdags

 • Beneluxlaan 1 a
  9501 CT Stadskanaal
  0599-696303
  info@vanbeilenmakelaars.nl
  KvK nummer: 64167410
  BTW nummer: NL855552104B01Johan van Beilen Makelaardij website

Subsponsor

Website

Website

De Jonge Orthopedie is gevestigd in Stadskanaal.

U wordt ontvangen in een aanmeetruimte met voldoende privacy. Dat houdt in dat voor u rustig de tijd genomen wordt om elkaar nader te leren kennen en dat u duidelijk kunt aangeven waar u voor komt.

De ervaring die de Jonge Orthopedie heeft wordt gebruikt om een passende oplossing aan te bieden. Daarnaast krijgt u ook een duidelijke uitleg over de mogelijke kosten die de oplossing met zich mee brengt. Veel producten vallen onder de zorgverzekeraar en worden vergoed, dit wordt in een kennismakingsgesprek aan u uitgelegd.

Wij werken alleen op afspraak, een afspraak maken kan via onze contactgegevens.

 • Contactgegevens:Telefoon:
  06 46548648
  E-Mail:
  Info@dejongeorthopedie.nl
  Adres:
  Oosterkade 9
  9503HN
  StadskanaalDejongeorthopedie website

Subsponsor

Website

Website

Specialist in monitoring van systemen en personen
Sinds 1982 ontwikkel en implementeer ik software en beveilig ik netwerken en complexe computersystemen voor banken, grote bedrijven en overheidsinstellingen. Vanuit Michiel Spaans Consultancy werk ik voor organisaties zoals ABN AMRO, de Belastingdienst en de ministeries van Buitenlandse Zaken en Economische Zaken. Door proactief te monitoren zorg ik voor een minimale uitval en voor maximaal functionerende netwerken en computersystemen.

Personen monitoren met Sensornaut
Ik loop voorop in het ontdekken en toepassen van nieuwe technologieën en treed graag op als verbinder. Enthousiast en creatief als ik ben, zie ik overal mogelijkheden en leg ik snel relaties tussen mensen, tussen technologieën en tussen mens en technologie. Zo is ook Sensornaut ontstaan: een uniek systeem dat gericht is op de proactieve monitoring van personen.

 • Contactgegevens:Sensornaut
  M 06 – 17 67 81 88
  E info@sensornaut.com
  KvK 10147561Sensornaut website

Subsponsor

logo-emoi

 • Contactgegevens:

Subsponsor

Website

Website

Wil jij werken in één van onze supermarkten? Wij zijn voor deze supermarkt en al onze andere winkels regelmatig op zoek naar gemotiveerde mensen. Je kunt onder meer aan de slag als vakkenvuller, caissièr(e), kok, stagiair(e) of als hulpkracht op één van de versafdelingen. Ook hebben we regelmatig plekken voor mensen die een leer/werk plek(BBL) zoeken in een supermarkt. Wil jij werken bij Poiesz Supermarkten? Bekijk dan nu al onze vacatures.

 • Contactgegevens:Velingspad 79502 RA
  Stadskanaal 0599-822819

Subsponsor

Website

Website

Het Hunebedcentrum is een museaal merk, gericht op de presentatie en bescherming van hunebedden en prehistorische monumenten – in heden, verleden en toekomst – , waarbij aan interessegroepen belevenissen worden geboden voor doelen van bewustwording, onderricht en amusement.

 • Contactgegevens:Bezoekadres:
  Hunebedcentrum, Hunebedstraat 27, 9531 JT BorgerTelefoon:
  0599 236 374E-mail:
  info@hunebedcentrum.nl

Subsponsor

Website

Website

Hoe werken onze waterontharders?

Steeds meer mensen schaffen een waterontharder aan om hun water te kunnen ontkalken thuis. Misschien heb je je enthousiaste buurman er al over gehoord, of kan je schoonmoeder er maar niet over ophouden. Dat begrijpen wij, want door alle voordelen die een waterontharder met zich meebrengt word je ook blij!

Bij Van Meerendonk hebben we verschillende modellen waterontharders, zodat er altijd wel één in jouw huishouden past. Dit is onder andere afhankelijk van jouw waterverbruik en waar de waterontharder geplaatst wordt.

Fits your home!

Met 6 verschillende types is er altijd een Hydrosoft-model die in jouw meterkast, kelder of kruipruimte past. Vraag een gratis adviesgesprek aan en wij adviseren je graag.

Contactgegevens:AdresTinnegieter 33B
9502 EX Stadskanaal
0599-850626

Openingstijden
Ma, Di, Wo, Do en Vrij
tussen 9.00-17.00 uur

Subsponsor

Website

Website

Restaurant – Pizzeria. Dolce Vita is een specialiteiten restaurant dat veel goede dingen van het Italiaanse leven in zich verenigd heeft.

Naast onze ruime keus aan pizza’s vind u op onze menukaart ook een aantal traditionele gerechten die zeer de moeite waard zijn. Onze medewerkers geven u hier graag uitleg over. Wij hopen u binnenkort in ons uniek restaurant te mogen begroeten.

Dagelijks geopend van 16.00 tot 22.00 uur.

 • Contactgegevens:Pizzeria-Ristorante Dolce Vita
  Beneluxlaan 3A
  9501 CT  StadskanaalT: 0599 – 650024
  E: info@dolcevita-stadskanaal.nl

Subsponsor

Website

Website

Contact met de Rabobank
Heeft u een vraag? Vind online zelf het antwoord op onze servicepagina’s of neem contact met ons op.

 • Contactgegevens:telefonisch contact op met uw Rabobank
  maandag t/m vrijdag: 8.00 – 21.00 uur
  zaterdag: 9.00 – 17.30 uur
  zon- en feestdagen: gesloten

Subsponsor

Website

Website

Zwijgzaam houden zij ons gezelschap en bieden
ons altijd en onvoorwaardelijk
liefde, blijdschap en troost.

Voor velen zijn huisdieren onmisbaar.

 • Contactgegevens:Huisdierencrematorium Stadskanaal
  Mandenmaker 7
  9502 KK StadskanaalTelefoon: 0599 – 61 34 31Eigenaren:  Robert en Mirella Veldman

Subsponsor

De onderneming Catering-service J. Telkamp is gevestigd op Noordzijde 255 te Gasselternijveenschemond en is actief in de branche Restaurants. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 01125379 en is gelegen in Gasselternijveenschemond in de gemeente Aa en Hunze. Bij Catering-service J. Telkamp is 1 persoon werkzaam.

 • Contactgegevens:Noordzijde 255, 9515PH Gasselternijveenschemond

Subsponsor

Genieten in een sfeervolle omgeving! Voor de lekkerste broodjes en heerlijke koffie’s bent u bij ons aan het juiste adres.

Maar wist u dat wij ook bezorgen en de lunch op locatie kunnen verzorgen?

Bij Mokka’s bieden wij u vele vers belegde broodjes, tosti’s, verschillende soorten salades  en diverse (ook vegetarische) overheerlijke stokbroodjes uit de oven, een kop huisgemaakte soep of bijvoorbeeld een uitsmijter.

 • Lunchcafé Mokka’s
  Beneluxlaan 1
  9501 CT STADSKANAAL
  Tel. 0599-750877
  www.mokkas.nl

Contact

Info

Bezoekadres:

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal