Solar Noord 5×5 estafette

Solar Noord 5×5 estafette
Op zaterdag 25 juni wordt in Stadskanaal voor de zevende keer de Solar Noord 5×5 estafette georganiseerd. Onder de vlag van Runners Stadskanaal zal er 25 juni om 13.00 een sportief evenement plaats vinden waarbij gezelligheid en meedoen voorop staat. De kosten zijn 25 euro per team.
Nadat de afgelopen 2 jaar het evenement door externe omstandigheden geen doorgang heeft kunnen vinden, heeft de organisatie gelukkig dit jaar het evenement weer op de hardloopkalender kunnen krijgen.
De Solar Noord 5×5 estafette is een uniek hardloopevenement waarbij teams van 5 lopers tezamen een afstand van 25 kilometer lopen. Door de relatief korte afstand van 5 kilometer per ronde, is de Solar Noord 5×5 estafette geschikt voor vrijwel iedereen. De ervaren loper kan zichzelf uitleven voor een snelle tijd en de minder ervaren loper kan zichzelf verbazen door deze mooie afstand uit te lopen. Gezelligheid staat voorop, loop samen met je collega’s, familie, vrienden of teamgenoten 25 kilometer.
Ook dit jaar hebben we een extra prijs voor het leukst verklede team. Graag verwelkomen wij een ieder zaterdag 25 juni aan de start van de Solar Noord 5×5 estafette!
Voor meer informatie en inschrijving zie de website INSCHRIJVING